WORSHIP

WORSHIP NIGHTS

Wij geloven dat we geroepen zijn om God te aanbidden, als we Jezus aanbidden verleggen wij onze focus op Hem en krijgt Hij de eer die Hem toekomt. Daarnaast geloven wij dat er geweldige dingen gaan gebeuren wanneer we met elkaar God zoeken. Aanbiddingsavonden zijn een goede manier om jongeren samen te brengen om dit te gaan doen, dit is de reden waarom we deze avonden organiseren.

Het is onze droom dat er op verschillende plaatsen in Nederland plekken ontstaan waar jongeren samen Jezus aanbidden en Hem beter willen leren kennen. Deze aanbiddingsavonden zullen maandelijks plaatsvinden, zodat jongeren een vaste plek hebben om naar toe te gaan om samen met andere jongeren Jezus te leren volgen. We hopen dat jongeren zich geen bezoeker voelen, maar deel zullen nemen aan wat er gebeurt.

 

Tijdens de aanbiddingsavonden hopen we elkaar en God te ontmoeten. Er is een lange inlooptijd waardoor er genoeg tijd is om elkaar te ontmoeten en te praten over ons leven. De aanbidding wordt geleid door een kleine band en we proberen met elkaar in een kring te staan. We doen deze aanbiddingsavonden samen, iedereen neemt deel. Op de meeste aanbiddingsavonden is er een korte overdenking over een onderwerp dat het hart van de (jonge) spreker heeft geraakt. De Heilige Geest krijgt de ruimte om te spreken en we zullen voor elkaar bidden.

Heb jij het ook het verlangen een aanbiddingsavond in jouw omgeving te starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stuur ons een berichtje, we denken graag met je mee!