STREEFWEEKENDEN

Streefweekenden zijn verdiepingsweekenden in een intieme setting waarin we samen op zoek gaan naar meer van God. De Bijbel spoort ons meerdere keren aan om te streven naar meer: meer van God, Zijn liefde en van Zijn gaven. Een streefweekend bestaat uit aanbidding, onderwijs en het praktisch kennismaken met de kracht van God.

Aanbidding, onderwijs en gezelligheid

De dagen van het weekend zijn opgedeeld in verschillende onderdelen. Er is veel tijd voor aanbidding, momenten waar we samen God gaan ontmoeten. Daarnaast is er onderwijs, waarin het zal gaan over onderwerpen als: een levende relatie met Jezus, tijd met God en de kracht van de Heilige Geest. Na dit onderwijs gaan we praktisch bezig met deze onderwerpen. Ook zal er vrije tijd ingepland worden, zodat je samen een gezellige tijd kan hebben of zelf kan nadenken over wat je allemaal meemaakt. Daarnaast word je ingedeeld in een klein groepje, zodat je samen kan nadenken over wat je leert op het weekend.

Getuigenissen

Hieronder lees je een aantal vette getuigenissen van mensen die op een Streefweekend zijn geweest.

Kosten

De kosten voor een Streefweekend zijn €50,- per persoon, inclusief eten, drinken en overnachting (in een kampeerboerderij). Wil je graag naar een Streefweekend komen, maar is dit te veel geld voor je? Dan is er ook de mogelijkheid om bij te dragen wat voor jou haalbaar is. Het is namelijk voor iedereen mogelijk om deel te nemen, of je nou heel veel geld te besteden hebt of bijna niets.