UITNODIGEN

Als Streef! geloven wij dat het Woord van God altijd vrucht draagt. De Waarheid van God leert ons om steeds meer in vrijheid te leven. Toen wij hier achter kwamen zijn wij enorm veranderd, daarom vertellen we graag aan mensen wat God in ons leven heeft gedaan. We willen mensen graag echt meenemen in ons avontuur met God. Je kunt ons uitnodigen door te mailen naar spreken@streef.nl.

 

 

PRESENCE

Je leven verandert in Gods aanwezigheid. Ga naar Jezus kijken, dan ga je op Hem lijken.

PURPOSE

God geeft een doel in je leven. Je bent gemaakt om Jezus te volgen en Zijn liefde uit te delen op deze wereld.

POWER

God wil jou Zijn kracht geven, zodat je kan doen wat Jezus deed.

Spreekbeurten

Het is mogelijk om het team van Streef uit te nodigen voor een spreekbeurt in uw kerk, jongerendienst, jongerengroep, jeugdkamp of op elke andere plek waar jongeren samenkomen om over Jezus te horen. Hieronder kun je onze verschillende sprekers bekijken en zien waar we graag over spreken. Je kan ons uitnodigen door ons een mailtje te sturen op spreken@streef.nl.

Workshops

We houden ervan om actief jongeren mee te nemen in het volgen van Jezus, daarom kan je ons ook uitnodigen om een workshop te komen geven over verschillende onderwerpen. Voorbeelden van deze workshops zijn: Profeteren kan je leren, oefenen met de gaven van de Geest, evangeliseren kan je leren en nog veel meer van dit soort onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan tijd met God of aanbidding. Ook hiervoor kan je ons mailen op spreken@streef.nl.

Luuk Salomons

Luuk komt uit Hoogeveen en is in het dagelijks leven magazijnmedewerker en, zoals hij het zelf zegt, full-time christen. Hij houdt ervan om samen met jongeren (en ouderen) op zoek te gaan naar meer van God en hen meer te leren over de Heilige Geest. Hij daagt de jongeren uit door praktisch bezig te gaan met bijvoorbeeld de gaven van de Geest en profeteren. Daarnaast wekt Luuk een verlangen bij jongeren op door te vertellen over zijn eigen ervaringen met God.

Thema’s: De aanwezigheid van God, de Heilige Geest, Gods stem verstaan en de kracht van God.

Anne van Asselt

Anne is 21 jaar oud en studeert aan het conservatorium in Rotterdam. Ze heeft een passie voor muziek en aanbidding en leidt dan ook graag andere jongeren in de aanwezigheid van God. Daarnaast spreekt ze graag over overgave en alles aan God leren geven. Haar verliefdheid op Jezus is inspirerend en ze vertelt op een duidelijke manier de waarheid over onze identiteit in Christus. Ze wil dat jongeren gaan leren welke vrijheid er in Jezus is te vinden en preekt hier dan ook graag over.

Thema’s: Overgave, Identiteit, Vrijheid, Tijd met God, Aanbidding.

Nils van Asselt

Nils is 23 jaar oud en werkt bij Jesus.net. Hij heeft erg veel nagedacht en in de Bijbel gelezen over wie God nou echt is en is erg gepassioneerd als het gaat over binnen en buiten de kerk waarheid brengen over wie God is. Nils wil mensen enorm graag vertellen wie ze zijn in Jezus, en wat Hij voor ze gedaan heeft. Hij zet dit scherp neer waardoor je meteen aangezet wordt tot nadenken.

Thema’s: Relatie met God, Identiteit, Overgave, Relaties, Gods Vaderliefde, Leven voor Jezus.

Kosten

Voor de spreekbeurten vragen wij een reiskostenvergoeding (€0,19/km). en een vrijwillige bijdrage zodat we dit werk kunnen blijven doen.