Wouter Kremer

Op deze pagina lees je alle posts van Wouter Kremer.

Geloof jij het? 2 mei 2021 - Waar heb jij jouw huis op gebouwd? Leg jij je fundering van je leven op een rots, door te luisteren naar de woorden van Jezus en te doen wat Hij zegt? Of kies jij ervoor om wel te luisteren maar er vervolgens niks mee te doen?
Stap in geloof 28 april 2021 - Een stap in geloof zetten is misschien niet altijd de makkelijkste en de meest logische keuze, het zal er wel voor zorgen dat het wonder zichtbaar wordt in jouw leven. Als het volk Israël nooit een stap in de Jordaan had gezet dan was het water ook niet aan de kant gegaan.
Geloof = Vertrouwen? 25 april 2021 - Vandaag kijken we naar wat het betekent om in geloof te vertrouwen op God. In het leven van Jozua zien we hiervan een mooi voorbeeld. Jozua was een van de rechters van het volk Israël en de opvolger van Mozes.
Je geloof gebruiken 21 april 2021 - God wil graag dat mensen genezen, mensen hem leren kennen of vrij gezet worden van problemen. Als we bidden zoals God dat graag wil dan mogen we geloven dat we krijgen waarom we hebben gevraagd. 
Heb jij een klein of groot geloof? 18 april 2021 - Als we Gods woord lezen, overdenken en over het onderwerp bidden, dan bouwt dat geloof in ons hart en beginnen we God te geloven voor genezing of voor iets anders waar we geloof voor nodig hebben. Het woord wordt gezaaid in ons hart en zal gaan groeien. 
Hoe ontstaat geloof? 14 april 2021 - Waar komt geloof eigenlijk vandaan? En hoe kan het dat er wereldwijd zoveel mensen geloven? De Bijbel is er duidelijk over in Romeinen 10:17.
Wat is geloof? 11 april 2021 - De uitspraak: ‘Eerst zien, dan geloven’ heb je vast wel eens gehoord en misschien wel eens gebruikt. Het is menselijk dat we eerst alles met onze eigen ogen willen zien voordat we iets geloven.
De hoogste tijd! 25 november 2020 - Het mooie is dat wij in Jezus voetsporen mogen treden. Wij mogen Zijn voorbeeld volgen en van Hem leren hoe wij ons leven mogen leven. Dat betekent dus dat wij hetzelfde mogen doen als Hem, en daar wil ik je graag bij helpen. 
Durf jij tijd vrij te maken? 22 november 2020 - Juist als jij jouw behoeften aan de kant zet kan God grote wonderen doen. Wie weet is dat moment dat jij er even geen zin of energie voor hebt wel het moment dat Jezus doorbreekt in het leven van die ander.
Wat is jouw doel? 18 november 2020 - Wij mogen van Jezus leren dat we soms ook nee mogen zeggen. Als we weten dat een afleiding ons van ons doel afhoudt dan mogen we ervoor bedanken. Hierdoor raken we niet op een zijspoor en blijven we gefocust op het plan van God voor ons leven. 
Met wie maak jij je keuzes? 15 november 2020 - Het leven bestaat uit het maken van keuzes. Je kiest wat voor kleren je aan doet vandaag, wat voor ontbijt je neemt of naar welke muziek je luistert onderweg naar school of het werk. Zonder dat we het doorhebben bestaat onze hele dag uit het maken van keuzes.
Een goed begin is het halve werk 11 november 2020 - Door alle gebeurtenissen van de dag kan het zomaar gebeuren dat je niet aan God denkt en hem soms helemaal vergeet. Het is goed als we een vast moment op de dag kiezen om te bidden en om God te zoeken.
Hoe besteed jij je tijd? 8 november 2020 - Tijd is misschien wel het meest kostbaarste bezit in ons leven. Op het moment dat we het besteden is het ook alweer weg. Elke dag maken we keuzes waar we onze tijd in investeren.