Wouter Kremer

Op deze pagina lees je alle posts van Wouter Kremer.

De hoogste tijd! 25 november 2020 - Het mooie is dat wij in Jezus voetsporen mogen treden. Wij mogen Zijn voorbeeld volgen en van Hem leren hoe wij ons leven mogen leven. Dat betekent dus dat wij hetzelfde mogen doen als Hem, en daar wil ik je graag bij helpen. 
Durf jij tijd vrij te maken? 22 november 2020 - Juist als jij jouw behoeften aan de kant zet kan God grote wonderen doen. Wie weet is dat moment dat jij er even geen zin of energie voor hebt wel het moment dat Jezus doorbreekt in het leven van die ander.
Wat is jouw doel? 18 november 2020 - Wij mogen van Jezus leren dat we soms ook nee mogen zeggen. Als we weten dat een afleiding ons van ons doel afhoudt dan mogen we ervoor bedanken. Hierdoor raken we niet op een zijspoor en blijven we gefocust op het plan van God voor ons leven. 
Met wie maak jij je keuzes? 15 november 2020 - Het leven bestaat uit het maken van keuzes. Je kiest wat voor kleren je aan doet vandaag, wat voor ontbijt je neemt of naar welke muziek je luistert onderweg naar school of het werk. Zonder dat we het doorhebben bestaat onze hele dag uit het maken van keuzes.
Een goed begin is het halve werk 11 november 2020 - Door alle gebeurtenissen van de dag kan het zomaar gebeuren dat je niet aan God denkt en hem soms helemaal vergeet. Het is goed als we een vast moment op de dag kiezen om te bidden en om God te zoeken.
Hoe besteed jij je tijd? 8 november 2020 - Tijd is misschien wel het meest kostbaarste bezit in ons leven. Op het moment dat we het besteden is het ook alweer weg. Elke dag maken we keuzes waar we onze tijd in investeren.