Marcel Oosterkamp

Op deze pagina lees je alle posts van Marcel Oosterkamp.

Heb jij Jezus in de steek gelaten? 23 juni 2021 - Herken jij je in Petrus? Heb jij net als hem je voorgenomen om Jezus te volgen in alles, maar ben je bang geworden toen het moeilijk werd? Heb je Jezus verloochend toen het er op aankwam?
Sta op, in Jezus naam! 20 juni 2021 - Als jij dit leest en worstelt met zonde in je leven: Sta op, in Jezus’ naam! Laat je niet uit het veld staan als je valt. Blijf niet op de grond liggen. Jezus is gestorven zodat jij kunt opstaan!
Gods belachelijke plan 16 juni 2021 - Hoe vaak ik mijzelf ook afvraag waarom God juist míj uitkiest, ook al denk ik dat ik te zwak ben en ook al geloof ik stiekem dat Gods plan belachelijk is: ik wil gehoorzaam zijn aan de stem van God. Doe jij met me mee?
Dappere held? 13 juni 2021 - Blijf gehoorzaam, zoals Gideon gehoorzaam was. Ook al ben je bang, blijf dichtbij Gods hart en luister naar Zijn woorden. Je zult ontdekken dat je gaat winnen. Niet uit eigen kracht, maar omdat het God zelf is die met je is. Juist dáárom zul je de strijd winnen, dappere held!
Als ik Jezus was… 10 juni 2021 - Jezus was sterk genoeg om van het kruis te stappen, als Hij dat zou willen. Hij zou alle wonderen en tekenen kunnen doen die Hij maar wilde, om te laten zien dat Hij God was. Toch deed Hij dat niet.
God is goed. Altijd! 6 juni 2021 - Ik wil je bemoedigen. Wees niet bang. Hoe diep je dal ook is, Jezus is met je. Misschien ben je wanhopig en zie je geen uitkomst meer. Juist dan wil ik je uitnodigen om God te danken voor wat Hij wel gedaan heeft.
Ben jij blij vanwege je zwakheid? 2 juni 2021 - Je hoeft je bij God niet sterker voor te dan jij je voelt. Paulus verstopte zijn problemen ook niet. Hij was eerlijk en oprecht over de dingen waar hij mee worstelde. Hij durfde zijn zwakheid aan God te laten zien. En hierin mag je Paulus navolgen.
Priester Junior 26 augustus 2020 - Een poos geleden raakte ik in gesprek met twee Marokkaanse, jonge kerels: Bilal en Mohammed. Ik kwam ze tegen in de sauna van de sportschool, waar ik wel vaker te vinden ben.