Joshua van der Vegt

Op deze pagina lees je alle posts van Joshua van der Vegt.

Leesplan: Evangelisatie: De Grote (On)mogelijke Opdrach 12 november 2020 - Als christenen hebben wij de boodschap waar de wereld naar op zoek is. Maar misschien vraag je je af of jij die […]
Ambassadeurs van Jezus 23 augustus 2020 - Jezus zegt dat er een feest in de Hemel is over elke zondaar die zich bekeert naar God de Vader. Doordat wij beschikbaar zijn voor God, worden wij deel van heel veel feest in de Hemel en geven we Hem eer die Hij verdient.
Hart vol compassie 19 augustus 2020 - Wanneer onze relatie met God zich verdiept en we vragen om meer liefde en compassie voor andere mensen, zal ons hart steeds meer gaan kloppen als Gods hart. En zo ga jij de mensen zien zoals Jezus de mensen ziet!
Woord en daad 16 augustus 2020 - Woorden en daden gaan altijd samen. Woorden zonder daden maken onze boodschap ongeloofwaardig. Daden zonder woorden zorgen ervoor dat mensen niet weten waarom we zo leven, Wie onze bron is.
Alle schepselen 12 augustus 2020 - Door mensen waar je al een relatie mee hebt over Jezus te vertellen, wordt jouw boodschap nog persoonlijker. Door de relatie die je hebt is er geen druk om iemand in één gesprek te moeten bekeren.
De beste evangelist 9 augustus 2020 - Wij zijn vanuit onszelf niet in staat om mensen naar Jezus te leiden. Daarom wil God ons daarin te hulp schieten. Hij wil met ons samenwerken. Hij wil zoals Paulus in 1 Korinthe 2 schrijft, onze woorden kracht geven.
Geroepen? 5 augustus 2020 - Als wij doen waar Jezus ons voor heeft gemaakt leven wij in onze volledige potentie. Hij weet wat goed voor ons is! Hij heeft ons als een licht gemaakt en wil onze levens gebruiken om die van anderen te redden en te veranderen. 
Goed nieuws 2 augustus 2020 - Jezus gaf Zijn leven zodat de zonde niet meer tussen ons en Hem in stond. Nu kunnen wij weer bij Hem zijn met een schoon geweten. De Bijbel zegt dat wij rechtvaardig zijn verklaard door ons geloof.