Inge Drost

Op deze pagina lees je alle posts van Inge Drost.

Kies jij vandaag voor God Zijn beloftes in jouw leven? 21 november 2021 - God heeft deze beloftes in de Bijbel opgeschreven voor jou en mij. God wilt dat wij Hem kennen en ontdekken wat Hij kan doen.
Heb jij altijd hoop en geloof dat God alles kan? 17 november 2021 - Zoals we eerder al lazen, gaf Daniël echt de prioriteit aan God. Hij liet zich door niets tegenhouden om gehoorzaam te zijn aan God.
Wat was jouw keerpunt? 14 november 2021 - Wat was jouw keerpunt in je leven naar God toe? Hoe kwam jij erachter dat God de ware God is? Of ben je nog op zoek naar Hem?
Aanbid geen andere goden 10 november 2021 - God doet wat Hij belooft. Hij is barmhartig, Hij beschermt en Hij laat zien dat niets en niemand Hem kan scheiden van Zijn kinderen. Wat een belofte om mee te nemen deze week.
Het inwijdingsfeest 7 november 2021 - Wat aanbid jij? Een zelfgemaakte creatie of God? Als de steen in de droom zou gaan rollen, zou jouw koninkrijk dan verbrijzeld worden of zou je koninkrijk die van God zijn?
God gaf Daniël wijsheid, Daniël gaf God de ruimte. 3 november 2021 - Ik wil je uitdagen. Neem pen en papier, en schrijf alles wat je van God ontvangen hebt onder elkaar op. Pak daarna de Bijbel erbij, en bid dit gebed met Daniël mee over alles wat je van God ontvangen hebt.
Durf de juiste keuze te maken, in tijden dat iedereen het verkeerde kiest 31 oktober 2021 - Als je in alles wat je doet kiest voor God, zal Hij het zegenen. En het zal bij de mensen opvallen. Ik wil je bemoedigen. Kies in alles wat je doet voor God, en dank God nu al voor Zijn zegen. En ontvang!
Van gewoon naar uitzonderlijk! 27 oktober 2021 - Welke vragen stel jij vaak aan God? Duik samen met mij de aankomende weken het boek Daniël in en leer hoe hij door alle omstandigheden heen telkens weer voor God kiest.
Ge-na-de. Genade en vrede zij met u, Amen. 19 juli 2020 - God heeft de hemel en aarde bewogen zodat Hij weer in contact met jou kan komen, zodat wij weer bij Hem kunnen zijn. In Johannes 3:16 staat dat God Zijn eigen zoon gaf zodat wij het eeuwige leven konden krijgen.
Smikkelen van Jezus’ blijdschap 24 april 2020 - Jezus heeft de vreugde niet voor niets zo bevrijdend en aanstekelijk gemaakt. Jezus heeft genoeg glimlachen gezien, mensen die weer genazen, mensen die bevrijd werden en mensen die vrolijk werden als ze Jezus’ verhalen hoorden.
Als je veel van iemand houdt… ~ Inge Drost 23 mei 2019 - De zon schijnt. De bomen wuiven in de wind en de stilte is heerlijk om in te wandelen. Voor mij rijdt Jayson […]
De Herder zorgt voor dit schaapje ~ Inge Drost 28 november 2018 - Mijn bekeringsverhaal is niet zo heftig als die van sommige andere mensen, maar op mij heeft het enorm veel indruk gemaakt en […]
Gods baarmoeder ~ Inge Drost 24 januari 2018 - Huh, Ing, ben je zwanger? Maar je bent toch net getrouwd? Vanaf september verwachten Roan en ik ons eerste kindje, in juni […]