Elisa Lingeman

Op deze pagina lees je alle posts van Elisa Lingeman.

Leesplan: Achter Jezus aan 23 januari 2020 - Jezus volgen. Wat is dat precies? Wat betekent het om een discipel van Jezus te zijn? We zullen in dit leesplan samen […]
Discipel om te discipelen 22 januari 2020 - Mijn droom is dat er een generatie opstaat. Een generatie die vanuit hun identiteit in Jezus hem gehoorzaam zijn. En ik denk dat de discipelschap de sleutel is. 
Doen als Jezus 19 januari 2020 - Wij hebben dezelfde opdracht gekregen als de discipelen van Jezus. We moeten de wereld intrekken, het evangelie verkondigen en we mogen genezing brengen waar mensen of situaties kapot zijn.
Eten met Jezus 15 januari 2020 - Wanneer je Jezus bij jou naar binnen laat, blijf je niet hetzelfde. Wanneer je Hem volgt, ontdek je ook de dingen die je nog moet opruimen. 
Worden als Jezus 12 januari 2020 - God is je Vader en Hij heeft al overwonnen! Hij wil niets liever dan dat jij gaat leren dat je Zijn kind bent. Je mag je identiteit vinden in wie Hij zegt dat je bent! Zijn geliefde kind.
Wandelen met Jezus 8 januari 2020 - Neem tijd om Hem te zoeken. Elke ochtend of elke avond, of wanneer dan ook. Sluit je op in je kamer en ga van Hem leren. Ga Hem beter leren kennen.
Zijn bij Jezus 5 januari 2020 - Gods aanwezigheid is een veilige plaats. Je ontdekt daar dat je jezelf mag zijn alle verwachtingen van anderen vallen van je schouders af. Zijn aanwezigheid brengt echte vrijheid.
Help! Ik ben geroepen?! 1 januari 2020 - Wanneer je Jezus volgt, brengt Hij je vanzelf op de goede plek. God heeft ook een plan voor jouw leven! Durf jij gehoor te geven? Durf  jij achter Hem aan te gaan?