Anne van Asselt

Op deze pagina lees je alle posts van Anne van Asselt

JEZUS IS GENADE 5 januari 2023 - JEZUS IS GENADE Heb jij ook wel eens van die momenten waarop het voelt alsof je het helemaal verpest hebt? Je bent […]
JEZUS IS HET ULTIEME SLACHTOFFER 2 december 2022 - JEZUS IS HET ULTIEME SLACHTOFFER Ik wil graag even eerlijk en een beetje hard met je zijn. Bereid je hart vast een […]
Durf jij het aan? 4 november 2020 - Als je tot de conclusie bent gekomen dat jij bereid bent alles te geven voor Jezus, als jij wil afrekenen met profeten van afgoden en droogte en graag Gods bovennatuurlijke geloof en kracht wil ontvangen, dan nodig ik je uit om daar vandaag echt voor te gaan bidden.
Heb jij kracht nodig? 1 november 2020 - God gaf Elia bovennatuurlijke kracht en uithoudingsvermogen, en dat wil Hij jou ook geven! Wanneer Gods vuur op jouw leven valt zul je de kracht ontvangen om door te gaan met het volgen van Jezus, ook als het soms lijkt dat dit niet je meer lukt.
Stortbuien uit de hemel 28 oktober 2020 - Als Gods vuur over jouw leven komt zal jij ook gevolgd worden door regen, net als Elia. Om jou heen zullen mensen Jezus leren kennen. Jij verandert en mensen gaan dat zien!
Bovennatuurlijk geloof! 25 oktober 2020 - Jouw omgeving zal meer van Jezus gaan zien, ook als je niet gelijk verandering merkt. Jouw hart zal meer op dat van Jezus gaan lijken, ook als je dit niet meteen voelt.
Geef God alle autoriteit! 21 oktober 2020 - Door te bidden voor vuur geef je God opnieuw de autoriteit over jouw leven. Alle profeten van Baäl zullen dan uit je leven verwijderd worden. Je hoeft dan niet meer naar ze te luisteren, want God zal dan altijd de nummer één in je leven zijn!
Gods vuur steekt geloof aan 18 oktober 2020 - Ik geloof dat als Gods vuur op jouw leven komt, iedereen om jou heen ook gaat zien dat God God is. Ik geloof dat wanneer jij bedolven wordt onder Gods vuur, jouw verlangens naar dingen die niet van God zijn helemaal weg zullen branden.
Je leven staat op het spel! 14 oktober 2020 - Jouw leven is bestemd om in vuur en vlam gezet te worden. Als jij in vuur en vlam staat voor Jezus zul je merken dat je enthousiaster wordt om over Hem te vertellen. Je zult liefdevoller worden naar de mensen om je heen (ook als je die mensen eerst erg irritant vond).
Geef je over! 11 oktober 2020 - Wat staat jou nog in de weg om God voor 100% te volgen? Schrijf het op en ga ervoor bidden. Ook kan je praktisch gaan kijken hoe je hier verandering in kunt brengen. Wat zou jij vanaf vandaag anders kunnen doen zodat je meer op Jezus gaat lijken?
Zonder Gods levende water wordt ons leven oppervlakkig 7 oktober 2020 - Het volk kende God niet en vereerde alleen afgoden. Zonder de bron van Levend Water in hun hart, die alleen God hen kon bieden, waren ze aangewezen op een oppervlakkig leven, waar liefde en goedheid geen vrucht konden schieten. 
Gods waarheid is sterker dan elke leugen! 4 oktober 2020 - We gaan vandaag beginnen met het volgen van een belangrijke gebeurtenis in het leven van Elia, waar hij alles wat hij had gaf voor God. Ik vind dit echt een prachtig verhaal: het heeft zoveel raakvlakken met ons eigen leven!
Red me dan 30 augustus 2020 - Het werd licht. Niet alleen omdat de zon opkwam na deze lange nacht, maar ook omdat ik eindelijk rustig werd. Ik zag een groen veld, vol met hoog gras. Het was zo mooi, dat het wel leek of ik droomde. Daar was Jezus, Hij pakte mijn hand.
Leesplan: Elia op de berg karmel 8 januari 2020 - In dit 10-daagse leesplan gaan we het verhaal van Elia op de berg Karmel beter bekijken. Elia gaf alles aan God, Hij […]
Durf jij het aan? 4 december 2019 - Gods vuur op jouw leven is niet iets kleins, maar wel iets levensveranderends en ik gun het jou heel erg! God heeft dit voor jou klaar liggen en wil enorm graag met jou aan de slag!
God geeft je kracht om altijd door te gaan! 1 december 2019 - Als je soms denkt moe te worden, wil God je nieuwe energie geven. Hij wordt de motor in jouw bestaan en Hij heeft nooit een tekort aan benzine!
Regen zal jou volgen! 27 november 2019 - Als Gods vuur over jouw leven komt zal jij ook gevolgd worden door regen, net als Elia. Om jou heen zullen mensen Jezus leren kennen. Jij verandert en mensen gaan dat zien! 
God geeft je bovennatuurlijk geloof! 24 november 2019 - God wil je geloof geven, zodat voor Hem kan gaan, wat je gevoel ook zegt. Je mag Hem hierom vragen, Hij heeft het al voor je klaarliggen!
God wil de nummer één in jouw leven zijn! 20 november 2019 - Door te bidden voor vuur geef je God opnieuw de autoriteit over jouw leven. Alle profeten van Baäl zullen dan uit je leven verwijderd worden.
Jezus geeft altijd meer! 17 november 2019 - Alles wat Hij jou geeft zal je gelukkiger maken dan je nu bent, omdat echt geluk alleen in Hem te vinden is. Hij heeft het beste met jou voor!
Je leven staat op het spel! 13 november 2019 - Door het hele verhaal heen neemt Elia enorm veel risico. Eerst gaat hij naar koning Achab terwijl die zo boos is dat […]
Jezus geeft ons alles wat we nodig hebben! 10 november 2019 - We mogen Jezus erop vertrouwen dat Hij weet wat we nodig hebben en dat wat Hij ons gegeven heeft voor altijd genoeg zal zijn.  We hoeven hier nooit een compromis voor te sluiten.
Droogte 6 november 2019 - Zonder de bron van Levend Water in hun hart, die alleen God ons kan bieden, zijn we aangewezen op een oppervlakkig leven, waar liefde en goedheid geen vrucht kunnen schieten. 
Gods waarheid is sterker dan elke leugen! 3 november 2019 - Zoals Elia de stem van God was voor de mensen in Israël, zo waren de profeten die hier genoemd worden stemmen van de afgoden die vereerd werden.
Priester Junior ~ Marcel Oosterkamp 12 december 2018 - Afgelopen maand raakte ik in gesprek met twee Marokkaanse, jonge kerels: Bilal en Mohammed. Ik kwam ze tegen in de sauna van […]
Strijden met de juiste wapens ~ Thijs Veefkind 1 november 2018 - Misschien herken je het wel: in je relatie met Jezus ervaar je soms turbulente momenten. Er is strijd in je gedachten, een […]
Evenbeeld ~ Nils van Asselt 10 september 2018 - “Waarom heeft God ons gemaakt?” “Wat is het doel van ons leven?” Veel jongeren hebben deze vragen, de één waarschijnlijk meer dan […]