SCHRIJVERS

Elise De Vries

Hi! Ik ben Elise, een 20-jarige student van een universitaire pabo. De keuze om in het basisonderwijs te willen werken kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Als kind vond ik het altijd al leuk om dingen uit te leggen. Dat doe ik nu nog steeds graag: aan kinderen op school, maar ook aan leeftijdsgenoten door bijvoorbeeld overdenkingen over de Bijbel te schrijven.

Ik heb van kind tot nu gezien hoe mijn relatie met Jezus steeds dieper werd. Het horen van Gods stem, het ervaren van de leiding van de Heilige Geest en het krijgen van inzichten uit de Bijbel horen inmiddels bij mijn dagelijkse leven. Ik geloof dat dat ook voor jou beschikbaar is! Als jij gelooft in Jezus, in Zijn dood en in Zijn opstanding, ben jij namelijk Gods kind. Samen ontdek ik graag wat dat betekent voor jou.

Elisa Lingeman

Ik ben Elisa Lingeman en ik ben 19 jaar. Ik ben ontzettend enthousiast over Jezus en ik studeer theologie. Daarnaast hou ik er van om in mijn vrije tijd naar series te kijken, zoals 'The Flash'.

Mijn droom is dat er een generatie opstaat. Een generatie die vanuit hun identiteit in Jezus Hem gehoorzaam zijn. En ik denk dat de discipelschap de sleutel is.

Nathalie Wind

Ik ben Nathalie en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Ede en zit in mijn vierde jaar van de opleiding Social Work. Ik heb ontzettend veel passie voor God en vind het geweldig om Hem te aanbidden met muziek.

Het mooiste aan Jezus vind ik om te zien hoe Hij ons leidt in processen en constant naast ons staat om ons nieuwe dingen te leren. Wat ik zelf leer van God en ik anderen altijd mee wil geven is om kwetsbaar en jezelf te zijn. Ik geloof namelijk dat hoe kwetsbaarder wij zijn, hoe meer wij ruimte geven aan Gods kracht en hoe meer Hij zichtbaar wordt in ons leven.

Nils van Asselt

Ik ben Nils van Asselt, ik ben 21 jaar oud en pas getrouwd met Anne. We wonen in Rotterdam, maar gelukkig ben ik nog steeds voor Ajax. In het dagelijks leven werk ik bij Jesus.net. En de tijd die ik daarnaast nog heb besteed ik het liefst aan Streef, mijn vrouw, mijn vrienden en natuurlijk aan Jezus.

Jezus is namelijk mijn grootste passie. Ik geloof dat Hij het antwoord is op al onze problemen en de enige die ons leven kan vervullen. Daarom wil ik mijn tijd en energie inzetten voor Zijn Koninkrijk.

Maurits Amoureus

Ik ben Maurits, 20 jaar en student in Rotterdam. Mijn absolute passie is mijn Koning. Vroeger praatte ik nog redelijk veel over voetbal, maar inmiddels is mijn hoofdonderwerp altijd het geloof (misschien heeft het onder andere te maken met de realisatie dat ik geen profvoetballer kan worden).

Jezus is het waard om elke dag voor te kiezen. Mijn leven afleggen en altijd 'ja' tegen Hem zeggen is het beste wat ik kan doen. Hij is mijn grootste liefde en passie. Met het schrijven ga ik proberen samen met jullie dieper te duiken in het kennen van de grootste liefde die ooit heeft bestaan.

Luuk Salomons

Ik ben Luuk. Ik ben 26 jaar jong en ik hou enorm veel van Jezus. In mijn dagelijks leven werk ik in een distributiecentrum, daarnaast ben ik mede-oprichter van Streef! en hou ik er van om mensen over Jezus te vertellen.

Ik droom er van dat elke Christen in Nederland gaat beseffen hoe goed God is en dat ze een diepere relatie met Hem krijgen. Ik geloof dat we daarvoor elke keer weer uit onze comfort-zone moeten stappen en het avontuur met Hem moeten aangaan.

Inge Drost

Hoihoi! Ik ben Inge Drost. Ik ben nu 22 jaar en ik ben getrouwd met Roan. Samen hebben we 2 kindjes, Jayson is 2 jaar en Ysalin is 2 maanden oud. Ik heb 6 jaar geleden echt de keuze voor God en Jezus gemaakt, en ben sinds toen echt meer gegroeid in Hem. Ik heb steeds meer het verlangen gekregen om uit te delen wat Hij mij geeft.

Ik geniet door de weeks van mijn werk in een kinderdagverblijf, en verder houd ik erg van mijn familie, vrienden en van zelf muziek maken. Streef hebben we samen als vriendengroep opgericht, en het is prachtig om mee te maken wat God door onze stichting heen doet.

Roan Drost

Ik ben Roan en ik ben 22 jaar. Ik ben bijna 3 jaar getrouwd met Inge en we hebben 2 kinderen. We wonen in the place to be: Hierden. Ik ben al mijn hele leven bewust van dat God er is. Ik leefde alleen heel anders, helemaal niet hoe God het van mij vraagt. Maar na mij 3 weken op te sluiten in mijn kamer om Hem echt te leren kennen, was ik veranderd. Nu nog steeds ben ik elke dag meer van Hem aan het leren. Wat ik van Hem geleerd heb, wil ik graag met jullie delen.

Joshua van der Vegt

Ik ben Joshua en ik ben 21 jaar. Ik woon in Harderwijk en studeer communicatie in Utrecht. Naast mijn passie voor Jezus, ben ik gek van alles wat met Marvel films te maken heeft en verslaafd aan het leiden van Alpha cursussen.

Sinds ik de keuze heb gemaakt om Jezus te volgen en ik heb ontdekt hoe geweldig het is om met Hem te leven, hou ik er van om mensen om mij heen te vertellen over Gods grote liefde en Zijn plan voor hun leven. Ook ben ik erg enthousiast om anderen uit te dagen en te laten zien dat het mogelijk is om de mensen om hun heen te vertellen over Jezus en hun vrienden voor de eeuwigheid bij God te brengen. Ik hoop jullie te inspireren en te bemoedigen met de stukjes die ik schrijf, vanuit het geweldige voorbeeld van Jezus!

Noah van der Vegt

Mijn naam is Noah van der Vegt en ik ben 18 jaar. Ik woon in Harderwijk en ik hou (naast Jezus) van voetbal.

Ik zit nu in een tussenjaar, omdat ik afgelopen half jaar een Bijbelschool heb gedaan in Canada. Hier heb ik nog veel meer de liefde van God leren ervaren waardoor ik zoveel meer passie en liefde voor Hem en anderen heb.

Mijn verlangen is dat jongeren die genade van God leren kennen en accepteren, zodat zij als reactie daarop lief gaan hebben en hun omgeving gaan veranderen!

Brent Vleesenbeek

Mijn naam is Brent Vleesenbeek. Ik ben 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik ben criminoloog, maar in het dagelijks leven volg ik Jezus. Bijna drie jaar geleden maakte ik de keuze om niet meer voor mezelf te leven. Jezus werd Heer van mijn leven. Sindsdien is mijn leven voorgoed veranderd. Mijn hart ligt bij Bijbels onderwijs. Het is mijn verlangen om iedereen bekend te maken met de Bijbelse waarheid: Jezus!

Anne van Asselt

Hey! Ik ben Anne, ik ben 20 jaar en studeer aan het conservatorium van Rotterdam. Ik ben getrouwd met Nils en word heel erg blij van Jezus!

In mijn tienertijd heeft Hij echt mijn leven veranderd en het is geweldig om te ontdekken dat er altijd meer van Hem is. Gods goedheid en genade zijn zo enorm bevrijdend en vervullend, er is niemand waarvoor ik liever leef dan voor Hem!