GEVEN ACHTER JEZUS AAN

'Achter Jezus Aan' is een podcast waar Luuk in gesprek gaat met jongeren over de vraag: 'hoe ga jij achter Jezus aan?'. We willen graag doorgaan met deze podcast, en jij kan daarbij helpen! Klik hier om te bij te dragen.

Elke week komt er een aflevering online waarmee we jongeren door heel Nederland inspireren en aanmoedigen om achter Jezus aan te gaan. Op dit moment zijn de afleveringen al meer dan 3.000 keer beluisterd!

Om de kwaliteit van de podcasts te verhogen, en onze mogelijkheden uit te breiden, willen we graag professionele apparatuur aanschaffen. Dit geeft ons de mogelijkheid om meerdere mensen tegelijk te interviewen en nog jaren lang de inspirerende verhalen van jongeren te delen.

Om de gewenste apparatuur aan te schaffen hebben we een bedrag van €1.500,00 nodig. Help jij mee om ons doel te halen?

Het zou ook geweldig zijn als je er voor kiest om ons maandelijks financieel te ondersteunen. Daarmee bouw je mee aan onze missie om jongeren in Nederland te laten zien dat Jezus leeft. Ook goed om te weten is dat wij als Streef een ANBI erkende stichting zijn, dus je kunt je gift van je belastbaar inkomen aftrekken.

Je kunt hieronder geven via IDEAL of je gift handmatig overmaken. Bedankt!

GEVEN VIA IDEAL

 

  • iDEAL


HANDMATIG OVERMAKEN

Dit zijn onze bankgegevens:

IBAN: NL36 RBRB 0706 4716 28

Ten name van: Stichting Streef!

Onder vermelding van: Gift Achter Jezus Aan

Stichting Streef is ANBI erkend. Je giften zijn dus van de belasting aftrekbaar.

Heb je vragen of wil je meer informatie? We zijn te bereiken via info@streef.nl