Streef! On Tour

Met Streef! hebben we een verlangen om plekken te creëren waar Gods aanwezigheid centraal staat en Zijn Geest de ruimte krijgt om te bewegen.

Net als vorig jaar, gaan we in het najaar van 2024 gaan we door Nederland touren om op verschillende locaties deze plekken te creëren. Samen met jou willen we ons uitstrekken naar meer van God. We gaan Hem aanbidden, we zullen over Hem spreken en we gaan met elkaar bidden.

Als Streef! richten we ons vooral op jongvolwassenen, maar tijdens deze tour is iedereen welkom.

Kom en ontmoet Hem.

Aanbidding

Wij geloven dat we geroepen zijn om God te aanbidden. Door Hem te aanbidden komt onze focus op Hem te liggen en krijgt Hij de eer die Hem toekomt. Als je Jezus ontmoet, verandert je leven.

Tijdens de tour nemen we ruim de tijd voor aanbidding. Je bent uitgenodigd om Jezus te komen aanbidden op een manier die bij jou past. Zingen, dansen, vlaggen, schilderen of tekenen? We willen graag samen met jou Zijn naam groot maken.

Nodig ons uit

 

Wil jij graag een tour avond in jouw gemeente organiseren? Stuur dan een mailtje naar spreken@streef.nl en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Gebed

Gebed zal centraal staan tijdens de tour. We geloven dat Jezus zelf ons de opdracht heeft gegeven om voor en met elkaar te bidden.

De hele avond zullen er bidders beschikbaar zijn om samen met jou God te zoeken.

Wil je nog meer een idee krijgen van wat we samen gaan doen? Check hieronder de recap van JEZUS '23.

Meebouwen

De meeste dagen van onze tour zijn gratis beschikbaar. We kijken er naar uit om samen met jullie God te ontmoeten. Wil je met ons meebouwen aan meer van God Koninkrijk onder jongeren in Nederland? Hieronder heb je de mogelijkheid om ons maandelijks te steunen.


  • iDEAL