Er is geen andere Naam

Er is geen andere naam dan de naam van Jezus. Geen naam zo mooi. Geen naam zo heilig. Geen naam zo waardig. Op 13 januari willen we in Ede het jaar 2024 samen met jullie beginnen.

Tijdens JEZUS '24 gaan we met elkaar Jezus ontmoeten door aanbidding en onderwijs. We gaan Hem vieren, Hem aanbidden en Hem ontmoeten.

Samen met een aantal mooie sprekers en de Streef! worship band gaan we een geweldige dag beleven. We kijken er naar uit om Zijn naam te eren.

Als Streef! richten we ons vooral op jongeren tussen de 16 en 28 jaar, maar op JEZUS '24 is iedereen welkom. Er is geen andere naam, dan de naam van Jezus.

Aanbid Hem

Wij geloven dat we geroepen zijn om God te aanbidden. Als we Jezus aanbidden verleggen wij onze focus op Hem en krijgt Hij de eer die Hem toekomt. Wanneer we Jezus ontmoeten, verandert ons leven.

Tijdens JEZUS '24 nemen we ruim de tijd voor aanbidding. Je bent uitgenodigd om Jezus te komen aanbidden op een manier die bij jou past. Zingen, dansen, vlaggen, schilderen of tekenen? We willen graag samen met jou Zijn naam groot maken.

Daarnaast zullen de hele dag bidders beschikbaar zijn om samen met jou God te zoeken.

Programma

9:30:
INLOOP

10:00-12:00:
MOVING TO YOU - NILS VAN ASSELT

12:00-13:00:
PAUZE

13:00-14:30:
BREAKOUTS

14:30-15:00:
PAUZE

15-00-17:00:
MOVING IN YOU - JONATHAN KROESKE

17:00-19:30:
PAUZE

19:30-22:00:
MOVING THROUGH YOU - LUUK SALOMONS

Sprekers

LEER OVER HEM

Tijdens de sessies zullen we samen meer over Jezus en Zijn woord leren. Daarnaast hebben we dit jaar iets nieuws: Breakouts. Er zullen verschillende seminars en workshops zijn om uit te kiezen.

BREAKOUTS

JEZUS IN HET OUDE TESTAMENT - MAURITS AMOUREUS

CREATIEVE AANBIDDING - DORINDA SALOMONS

DEEL ZIJN VAN DE KERK - CHRISTIAN TAN

JE DROMEN BEGRIJPEN - DITE COUMOU

PROFETEREN KUN JE LEREN - DANIËL VERSTEEG

Ervaar Hem

Hieronder lees je een aantal getuigenissen van de vorige edities:

Ik had een vriendin meegenomen, die al jaren struggelt met haar geloof en zij heeft vandaag voor het eerst echt God ervaren! Ze is helemaal enthousiast hierover en ik zie haar opeens vol van Jezus. Echt fantastisch!

Ik vond het zo gaaf! God was zo aanwezig. Ik vond het zo tof dat ik woorden mocht ontvangen, dingen die ik echt nodig had. Maar ik mocht ook uitdelen, het was echt tof.

Wat een mooie dag! Ik heb God ook echt van dichtbij mogen ervaren.

Tickets

Informatie

Locatie:
Evangelische Gemeente De Schuilplaats
Otterloseweg 18A, 6718 ZM Ede

Datum en tijd:
13 januari 2024
9.30 - 22.00 uur

Eten:
Op het evenement zal geen eten verkrijgbaar zijn. Er is wel koffie en thee. 'S middags en 's avonds is er een lange pauze zodat iedereen de mogelijkheid heeft om ergens eten te gaan halen. Je kunt natuurlijk ook zelf iets meenemen.

Promotiepakket:

Wil jij dat er meer mensen uit jouw kerk of jongeren groep naar JEZUS '24 komen? Via deze link kun je een promotiepakket downloaden. Hierin staan afbeeldingen die je op de beamer van je kerk, of op je social media kan laten zien.

Avondtickets:

We moedigen je aan om de hele dag aanwezig te zijn. Dat is de mooiste manier om alles te ervaren op JEZUS '24. Voor de mensen die echt overdag niet kunnen, maar er wel heel graag bij willen zijn, komen er een paar dagen voor het evenement ook avondtickets beschikbaar.

Media:
Als je het evenement bezoekt ga je ermee akkoord dat er foto's en video's worden gemaakt die geplaatst kunnen worden op onze kanalen. Als je dit liever niet wil, laat het ons dan vooral weten. Dan houden we daar rekening mee.