Kom en ontmoet

Jezus is alles wat we nodig hebben. Hem willen we kennen, en Hem willen we ontmoeten. We gaan 2023 geweldig beginnen op 14 januari in Amersfoort.

Tijdens JEZUS '23 gaan we met elkaar Jezus ontmoeten door aanbidding en onderwijs. Hij is het waard om te zoeken en Hij zal zich laten vinden. Als wij kloppen aan Zijn deur zal hij opendoen. Hij verstopt zich niet voor Zijn kinderen.

Samen met een aantal mooie sprekers en de Streef! worship band gaan we op zoek naar meer van Jezus. We zien uit naar wat Hij gaat doen.

Als Streef! richten we ons vooral op jongeren tussen de 16 en 28 jaar, maar op JEZUS '23 is iedereen welkom. Kom en ontmoet Hem.

Kom en Aanbid

Wij geloven dat we geroepen zijn om God te aanbidden. Als we Jezus aanbidden verleggen wij onze focus op Hem en krijgt Hij de eer die Hem toekomt. Wanneer we Jezus ontmoeten, verandert ons leven.

Tijdens JEZUS '23 nemen we ruim de tijd voor aanbidding. Je bent uitgenodigd om Jezus te komen aanbidden op een manier die bij jou past. Zingen, dansen, vlaggen, schilderen of tekenen? We willen graag samen met jou Zijn naam groot maken.

Daarnaast zullen de hele dag bidders beschikbaar zijn om samen met jou God te zoeken.

Programma

12:30:
INLOOP

13:00-15:00:
YOUR KINGDOM COME
NILS VAN ASSELT & LUUK SALOMONS

15:00-15:30:
PAUZE

15:30-17:45:
YOUR WILL BE DONE
TESSA VAN OLST

17:45-19:30:
PAUZE

19:30-22:00:
ON EARTH AS IT IS IN HEAVEN
MARTIN KOORNSTRA

Kom en leer

Martin Koornstra

Martin is een enthousiaste spreker met een enorme passie voor het evangelie van het Koninkrijk van God. Martin is getrouwd met Karin en samen hebben zij twee mooie dochters. In 2009 hebben Martin en Karin, samen met een aantal vrienden, Royal Mission opgericht vanuit een passie voor herleving van de kerk in Nederland.

 

Martin is een veelgevraagd spreker die bekend staat dat hij zich uitstrekt naar wonderen en tekenen. Dit doet hij onder andere bij de bekende wonderlijke zondagen in veenendaal en de genezingsdiensten bij Opwekking. Daarnaast is Martin de auteur van verschillende boeken.

 

Tijdens JEZUS '23 zal Martin spreken over de kracht van de Heilige Geest. We geloven dat God krachtig gaat bewegen.

Martin Koornstra

Tessa van Olst

Tessa wordt sterk gedreven door haar passie om mensen te onderwijzen in de waarheid van God. Meer dan 10 jaar geleden heeft ze zelf op bijzondere wijze ervaren hoe de enorme kracht van God door Zijn Liefde en Waarheid haar vrijzette van de leugens in haar denken en haar in overwinning op depressie bracht. Samen met haar voorliefde voor Gods Woord, haar achtergrond in de gezondheidswetenschappen en passie voor de werking van het brein, combineert ze veel van haar kennis en ervaring om mensen te helpen, vanuit Gods hart en liefde.

 

Tessa is een krachtige vrouw, in woord en gebed. Je kan haar kennen van haar Godfluencer podcast, haar ochtendgebeden op Instagram of van haar boek die ze heeft geschreven: 'Depressie ontwapend'

 

Tijdens JEZUS '23 zal Tessa spreken over Gods doel voor je leven. Wat is jouw identiteit en hoe blijf je daarin geloven? We zien enorm uit naar wat God door Tessa heen gaat doen.

Tessa van Olst

Luuk Salomons

Luuk is de mede-oprichter van Streef! en houdt ervan om mensen mee te nemen in zijn honger naar God. Hij spreekt regelmatig in kerken, en geeft workshops bijvoorbeeld profetie en de gaven van de Geest. Ook kun je Luuk kennen van de podcast Achter Jezus Aan.

Tijdens JEZUS '23 zal Luuk spreken over Gods aanwezigheid. We zien er naar uit om samen met hem op zoek naar God te gaan.

Nils van Asselt

Nils is ook mede-oprichter van Streef! Hij houdt ervan om Gods woord te leren kennen en dit uit te leggen aan andere mensen. Hij is gepassioneerd over het verhaal van God en de radicale uitnodiging van Jezus. Hij spreekt en schrijft hier graag over, onder andere via de emailserie In Vuur en Vlam.

Tijdens JEZUS '23 zal Nils spreken over Gods aanwezigheid. We zien er naar uit om meer van hem te leren. 

Kom en ervaar

Hieronder lees je een aantal getuigenissen van de editie van afgelopen jaar: JEZUS '22.

Ik had een vriendin meegenomen, die al jaren struggelt met haar geloof en zij heeft vandaag voor het eerst echt God ervaren! Ze is helemaal enthousiast hierover en ik zie haar opeens vol van Jezus. Echt fantastisch!

Ik vond het zo gaaf! God was zo aanwezig. Ik vond het zo tof dat ik woorden mocht ontvangen, dingen die ik echt nodig had. Maar ik mocht ook uitdelen, het was echt tof.

Wat een mooie dag! Ik heb God ook echt van dichtbij mogen ervaren.

Tickets

Informatie

Locatie:
Evangelische gemeente Rafael
Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort

Datum en tijd:
14 januari 2022
12.30 - 22.00 uur

Eten:
Op het evenement zal geen eten verkrijgbaar zijn. Er is wel koffie en thee. 'S avonds is er een lange pauze zodat iedereen de mogelijkheid heeft om ergens eten te gaan halen. Je kunt natuurlijk ook zelf iets meenemen.