JEZUS IS LIEFDE

JEZUS IS HET LIEFDE

Iets wat je misschien vaak hebt gehoord, maar ik wil jou toch uitdagen hier weer opnieuw over na te denken.
Johannes 3:16 zegt dat God de wereld zo lief heeft dat hij zijn eigen zoon naar de wereld stuurde zodat wij het eeuwige leven kunnen hebben.
Daardoor is Jezus voor mij het perfecte beeld van liefde. Jezus die al in de hemel was, de plek waar alles goed is, koos er voor om zijn heerlijkheid af te leggen (Filippenzen 2:6-11 HTB) en mens te worden om hier op aarde vernederd, bespuugd, geschopt en geslagen te worden en uiteindelijk te sterven voor al onze zonden en tekortkomingen.
Te vaak romantiseren we dit verhaal met een schattig kindje in een kribbe maar ik geloof dat deze liefde alles behalve romantisch was. Dit is pure opoffering en liefde die alle kaders van ons menselijk denken en relativeren te buiten gaat. Nooit zullen we beseffen of begrijpen hoe veel liefde God kan hebben voor ons (Efeze 3:18). Het enige wat God van ons vraagt is of wij zijn offer van perfecte liefde aanvaarden en hem willen volgen.
Ben jij bereid om dit offer aan te nemen?

Luuk Salomons

š—š—˜š—­š—Øš—¦ š—œš—¦... š—¶š˜€ š—²š—²š—» š—暝˜‚š—Æš—暝—¶š—²š—ø š—±š—¶š—² š˜„š—² š—“š—²š˜€š˜š—®š—暝˜ š˜‡š—¶š—·š—» š—¼š—ŗ š—ŗš—²š˜ š—²š—¹š—øš—®š—®š—æ š˜š—¼š—² š˜š—² š—¹š—²š˜ƒš—²š—» š—»š—®š—®š—æ š—š—˜š—­š—Øš—¦'šŸ®šŸÆ. š—œš—²š—±š—²š—暝—² š˜„š—²š—²š—ø š—±š—¶š—²š—½š—²š—» š˜„š—² š—ŗš—²š˜ š—²š—¹š—øš—®š—®š—æ š—²š—²š—» š˜€š˜š˜‚š—øš—·š—² š˜ƒš—®š—» š—š—²š˜‡š˜‚š˜€' š—øš—®š—暝—®š—øš˜š—²š—æ š—²š—» š—¶š—±š—²š—»š˜š—¶š˜š—²š—¶š˜ š˜‚š—¶š˜, š—ŗš—²š˜ š—®š—¹š˜€ š—±š—¼š—²š—¹ š—¼š—ŗ š—›š—²š—ŗ š˜š—² š—¹š—²š—暝—²š—» š—øš—²š—»š—»š—²š—» š—²š—» š˜€š˜š—²š—²š—±š˜€ š—ŗš—²š—²š—æ š—¼š—½ š—›š—²š—ŗ š˜š—² š—“š—®š—®š—» š—¹š—¶š—·š—øš—²š—». š—žš—¼š—¼š—½ š—·š—² š˜š—¶š—°š—øš—²š˜š˜€ š˜ƒš—¼š—¼š—æ š—š—˜š—­š—Øš—¦'šŸ®šŸÆ š—»š˜‚ š˜ƒš—¶š—® jš—²š˜‡š˜‚š˜€šŸ®šŸÆ.š—»š—¹