Gods vuur steekt geloof aan

Hoe vet is dit! In dit stuk lees je dat Gods vuur valt op het offer wat Elia had gemaakt. Hierna verandert er in een klap enorm veel in de situatie in Israël.  De Israëlieten hadden zich allemaal verzameld om het tafereel tussen Elia en de profeten van Baäl en Asjera. Ze wilden allemaal zien wat er ging gebeuren. Ze wilden allemaal weten wie er nou echt God was. Alle Israëlieten zagen dat het vuur uit de hemel kwam. En allemaal geloofden ze meteen dat God echt God is. 

Ik geloof dat als Gods vuur op jouw leven komt, iedereen om jou heen ook gaat zien dat God God is. Ik geloof dat wanneer jij bedolven wordt onder Gods vuur, jouw verlangens naar dingen die niet van God zijn helemaal weg zullen branden en dat je hart in vuur en vlam zal komen te staan voor Hem. Dat gaan mensen zien! Als God de nummer 1 is in jouw leven kan het niet anders dan dat mensen gaan merken dat er iets met je aan de hand is. Jij bent een wandelende getuigenis dat God echt is. Als mensen jou zien zullen ze dat gaan geloven!

Ik daag je uit om te bidden voor dat vuur op jouw leven, als jij bereid bent om alles te geven voor Jezus. Dat is niet iets engs, want Jezus is goed. Alles wat Hij jou geeft zal je gelukkiger maken dan je nu bent, omdat echt geluk alleen in Hem te vinden is. Hij heeft het beste met jou voor! Ook al raak je misschien bepaalde zekerheden kwijt in je leven door je aan Hem over te geven (aandacht van mensen, zekerheid uit geld, etc.), Jezus zal je er altijd meer voor teruggeven!

Anne

Meld je nu aan voor in Vuur en Vlam, een e-mailserie geschreven door jongeren, speciaal voor jongeren.

* verplicht
    *