GO! WEEKENDEN

Streef GO!- weekenden zijn verdiepingsweekenden waarin we jongeren willen activeren en trainen in een levensstijl zoals Jezus had hier op aarde. De Bijbel spoort ons meerdere keren om aan om te gaan. Gods hart brandt vol liefde voor zijn kinderen en de mensen om ons heen hebben Jezus nodig.  Wij zijn door Hem gekozen om een vertegenwoordiger van Hem te zijn in ons dagelijks leven. Door theorie en het vervolgens in praktijk brengen willen we een leven aanmoedigen waarin waar dan ook, met wie dan ook, Gods liefde wordt uitgedeeld. Een Streef GO! weekend bestaat uit aanbidding, onderwijs en het praktisch uitdelen van Gods liefde op straat. Het volgende Streef GO!- weekend is van 22-24 februari 2019.

Aanbidding, onderwijs en gaan

De dagen van het weekend zijn opgedeeld in verschillende onderdelen. Er is veel tijd voor aanbidding, momenten waar we samen God gaan ontmoeten. Daarnaast is er onderwijs, waarin het zal gaan over onderwerpen als: De grote opdracht, Gods hart voor andere mensen, leven met kracht én liefde. Na dit onderwijs zullen we de straat op gaan om praktisch bezig te gaan met deze onderwerpen. Ook zal er vrije tijd ingepland worden, zodat je samen een gezellige tijd kan hebben, tijd met God kan besteden of nog meer de straat op kan gaan. Daarnaast word je ingedeeld in een klein groepje, zodat je samen kan praten over je ervaringen tijdens het weekend.

Coaches

Op het weekend zullen coaches aanwezig zijn, deze coaches zijn mensen die al vaker bezig zijn geweest met evangelisatie en zullen samen met jullie de straat op gaan. Je kan al je vragen aan hun stellen en ze zullen verhalen delen uit hun eigen leven. Hieronder zullen we de coaches aan je voorstellen.

Kosten

De kosten voor een GO!-weekend zijn €50,- per persoon, inclusief eten, drinken en overnachting. Wil je graag naar een GO!-weekend komen, maar is dit te veel geld voor je? Dan is er ook de mogelijkheid om bij te dragen wat voor jou haalbaar is. Het is namelijk voor iedereen mogelijk om deel te nemen, of je nou heel veel geld te besteden hebt of bijna niets.