WORD VRIEND VAN STREEF

HET VERHAAL

Wij (het team van Streef!) zijn allemaal opgegroeid in de kerk. Week in, week uit gingen we er weer heen. Toch leefde het geloof lange tijd niet in ons leven. Totdat we een ontmoeting met Jezus hadden. Deze ontmoeting was voor ons allemaal verschillend. Door middel van aanbidding, het horen van een preek, of door een gebed.

Maar één ding hadden deze ontmoetingen gemeen. Ze waren mogelijk gemaakt door andere mensen. We zijn zo dankbaar dat toen wij jongeren waren er organisaties waren die dit voor ons mogelijk maakte. En nu willen we niets liever dan deze ontmoetingen, deze momenten, faciliteren voor andere jongeren. En daarom bestaat Streef!

De uitdaging

Streef! bestaat alweer 5 jaar, en we willen (en gaan) nog jaren door. Hiervoor hebben we geld nodig. Daardoor kunnen we al onze activiteiten betalen, en het mogelijk maken om meer van onze tijd te besteden aan het bereiken van jongeren. We zijn op zoek naar 50 VRIENDEN die samen met ons willen optrekken, om ontmoetingen met God te faciliteren. Wil jij vriend van Streef! worden, door maandelijks financieel achter ons te gaan staan?

Het cadeau

Om je nog meer te motiveren om vriend van Streef! te worden, hebben we een cool cadeau voor je. Bij een maandelijkse donatie van minimaal 20 euro mag je gratis onze nieuwe ‘Eternal’ shirt uitkiezen. Check hieronder de foto’s, en (vooral ;)) daaronder het donatieformulier. (Deze actie geldt tot en met 27 januari 2023.)


Notice: Array to string conversion in /home/vhosts/streef.nl/httpdocs/wp-includes/formatting.php on line 1098

Dus, doe je mee?
  • iDEAL


* Als het formulier niet werkt, kun je met ons contact opnemen via info@streef.nl. We helpen je graag!

HANDMATIG OVERMAKEN

Dit zijn onze bankgegevens:

IBAN: NL36 RBRB 0706 4716 28

Ten name van: Stichting Streef!

Stichting Streef is ANBI erkend. Je giften zijn dus van de belasting aftrekbaar.

Heb je vragen of wil je meer informatie? We zijn te bereiken via info@streef.nl