Anne van Asselt

Wie ben je en wat doe je in je dagelijks leven? 

Ik ben Anne van Asselt. Ik ben 19 jaar en studeer aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Als ik mijn diploma heb ben ik een muziekdocent. Ik houd enorm veel van muziek maken (vooral als het voor Jezus is) en van creatief bezig zijn. Afgelopen zomer ben ik met Nils getrouwd, samen hebben we een leuk huisje in Rotterdam Zuid.

Hoe heb je Jezus leren kennen? 

Ik ben christelijk opgevoed, maar op mijn 13e heb ik Jezus pas echt leren kennen. Op een conferentie ervoer ik Hem zo dichtbij, toen kon ik niet anders dan mijn leven aan Hem geven. In de jaren daarna heeft Jezus me steeds meer laten zien wat de keuze die ik toen maakte eigenlijk betekent in mijn leven nu.   

Wie is Jezus nu voor jou? 

Jezus is mijn beste vriend en mijn grootste liefde. Hij is er iedere stap die ik zet bij, en de hele dag door mag ik keuzes voor Hem maken. Dit is niet altijd makkelijk, maar wel levensveranderend, telkens weer. 

Waarom werk je mee aan de Streefweekenden? 

Ik werk mee aan de Streefweekenden omdat ik in mijn eigen leven heb gemerkt hoe belangrijk het is om Jezus ten diepste te leren kennen en je te beseffen wat dat voor ieder deel van je leven betekent. Het is prachtig om mensen dit te kunnen laten zien en ontdekken.