Durf jij het aan?

Ik hoop dat je er de afgelopen weken achter bent gekomen hoe vet dit verhaal is. God heeft er zo’n diepe boodschap ingelegd, zonder dat wij het vaak doorhebben! Ook hoop ik van harte dat je echt met deze boodschap aan de slag bent gegaan. Gods vuur op jouw leven is niet iets kleins, maar wel iets levensveranderends en ik gun het jou heel erg!

Als je tot de conclusie bent gekomen dat jij bereid bent alles te geven voor Jezus, als jij wil afrekenen met profeten van afgoden en droogte en graag Gods bovennatuurlijke geloof en kracht wil ontvangen, dan nodig ik je uit om daar vandaag echt voor te gaan bidden. God heeft dit voor jou klaar liggen en wil enorm graag met jou aan de slag!

Je kan dit gebed met me mee bidden, maar het ook in je eigen woorden aan God vragen.

God, dank U wel voor het verhaal van Elia. Dank U wel dat U hem de moed gaf om te bidden voor Uw vuur. Dank U wel dat er in dit verhaal een fantastische boodschap voor ons zit! Ik bid dat U iedereen die dit leest en die verlangt naar Uw vuur op dit moment hiermee zegent. Ik bid dat uw levensveranderende kracht in hen zal werken en dat deze prachtige mensen vanaf dit moment nooit meer hetzelfde zijn. U bent ongelooflijk goed Papa, dank U wel!