Streef! On Tour Dordrecht

Afgelopen januari zijn we met een groep jongeren samengekomen om Jezus te aanbidden in Nijkerk. Het was een geweldige dag, en we willen hier meer van. Met Streef! hebben we zo'n verlangen om plekken te creëren waar Gods aanwezigheid centraal staat en Zijn Geest de ruimte krijgt om te bewegen.

In het najaar van 2022 gaan we door Nederland touren om op verschillende locaties deze plekken te creëren. Samen met jou willen we ons uitstrekken naar meer van God. We gaan Hem aanbidden, we zullen over Hem spreken en we gaan met elkaar bidden.

We beginnen deze tour met een hele speciale dag, op 24 september. Samen met Albert en Michelle van I AM en met Jozua Dordrecht organiseren we een evenement waar we met een grote groep jongeren Jezus gaan zoeken. Samen strekken we ons uit naar meer van Hem. We verwachten dat God bijzondere dingen gaat doen.

Kom en ontmoet Hem.

Sprekers

Programma

24 SEPTEMBER - JOZUA DORDRECHT 

13:00-15:00:
Sessie 1 PRESENCE

15:00-15:30:
PAUZE

15:30-17:45:
Sessie 2  PURPOSE

17:45-19:30:
PAUZE

19:30-22:00:

Sessie 3 POWER

Aanbidding

Wij geloven dat we geroepen zijn om God te aanbidden. Door Hem te aanbidden komt onze focus op Hem te liggen en krijgt Hij de eer die Hem toekomt. Als je Jezus ontmoet, verandert je leven.

Tijdens de tour nemen we ruim de tijd voor aanbidding. Je bent uitgenodigd om Jezus te komen aanbidden op een manier die bij jou past. Zingen, dansen, vlaggen, schilderen of tekenen? We willen graag samen met jou Zijn naam groot maken.

Gebed

Gebed zal centraal staan tijdens de tour. We geloven dat Jezus zelf ons de opdracht heeft gegeven om voor en met elkaar te bidden.

De hele avond zullen er bidders beschikbaar zijn om samen met jou God te zoeken.

Wil je nog meer een idee krijgen van wat we samen gaan doen? Check hieronder die recap van JEZUS '22, onze conferentie in Nijkerk.

In samenwerking met

Aanmelden