Coaches

Anne

Wie ben je en wat doe je in je dagelijks leven? 

Ik ben Anne van Asselt. Ik ben 19 jaar en studeer aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Als ik mijn diploma heb ben ik een muziekdocent. Ik houd enorm veel van muziek maken (vooral als het voor Jezus is) en van creatief bezig zijn. Afgelopen zomer ben ik met Nils getrouwd, samen hebben we een leuk huisje in Rotterdam Zuid.

Hoe heb je Jezus leren kennen? 

Ik ben christelijk opgevoed, maar op mijn 13e heb ik Jezus pas echt leren kennen. Op een conferentie ervoer ik Hem zo dichtbij, toen kon ik niet anders dan mijn leven aan Hem geven. In de jaren daarna heeft Jezus me steeds meer laten zien wat de keuze die ik toen maakte eigenlijk betekent in mijn leven nu.

Wie is Jezus nu voor jou?

Jezus is mijn beste vriend en mijn grootste liefde. Hij is er iedere stap die ik zet bij, en de hele dag door mag ik keuzes voor Hem maken. Dit is niet altijd makkelijk, maar wel levensveranderend, telkens weer. 

Waarom werk je mee aan de Streefweekenden? 

Ik werk mee aan de Streefweekenden omdat ik in mijn eigen leven heb gemerkt hoe belangrijk het is om Jezus ten diepste te leren kennen en je te beseffen wat dat voor ieder deel van je leven betekent. Het is prachtig om mensen dit te kunnen laten zien en ontdekken.  

Nils

Wie ben je en wat doe je in je dagelijks leven? 

Ik ben Nils van Asselt, 20 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik officemanagement in Rotterdam en spendeer ik tijd met mijn vrienden en mijn vriendin.

Hoe heb je Jezus leren kennen? 

Toen ik 16 jaar was ging ik op een conferentie bidden met een paar vrienden. Op die conferentie ervoer ik voor het eerst dat God echt was en in mij geïnteresseerd. Daarna ben ik op zoek gaan naar wie Jezus is en heb Hem steeds beter leren kennen.

Wie is Jezus nu voor jou?

Jezus is mijn beste vriend en ik ben Hem elke dag dankbaar voor het nieuwe leven dat Hij mij heeft gegeven. Hij geeft mijn leven zin en ik wil Hem volgen de rest van mijn leven. Een relatie met Hem is Gods grootste cadeau aan mij.

Waarom werk je mee aan de Streefweekenden? 

Ik verlang ernaar dat alle jongeren in de kerk gaan zien wat ik heb gezien, dat Jezus leeft en Hij ons leven wilt veranderen. Ik denk dat de streefweekenden hieraan kunnen gaan bijdragen, daarom werk ik hier heel graag aan mee.

Luuk

Wie ben je en wat doe je in je dagelijks leven? 

Ik ben Luuk Salomons ik ben 24 jaar en ik woon in het mooie Hoogeveen.
In het dagelijkse leven werk ik bij distrivers verder ben ik graag met vrienden en speel ik een klein beetje gitaar.

Hoe heb je Jezus leren kennen? 

In het begin kende Jezus mij al. Hoe mooi is dat!
Ik ben eigenlijk altijd al gelovig geweest maar niet altijd een christen. Ik wist niet of ik die Jezus wel wilde volgen.
totdat ik op het gegeven moment naar een christelijke jongeren conferentie ging en daar vervuld werd met de heilige geest. Vanaf dat moment ben ik smoorverliefd geworden op Jezus en wil ik niks anders meer dan Hem volgen.

Wie is Jezus nu voor jou?

Jezus is mijn vriend en mijn redder. ik ben zo dankbaar voor wat hij heeft gedaan voor mij aan het kruis. Ik hou er van om in zijn aanwezigheid te chillen en om samen met Hem het avontuur aan te gaan.

Waarom werk je mee aan de Streefweekenden? 

Ik ben zelf mijn hele leven lang elke zondag naar de kerk geweest zonder echt te beseffen wie Jezus voor mij was en wat het betekent om een volgeling van hem te zijn en wat voor vreugde dat met zich mee brengt. Zo zie ik nog steeds heel veel jongeren worstelen met die vragen. Ik gun iedereen dat ze dat besef en een levende relatie met onze schepper krijgen. Ik geloof dat Streef weekenden daar zeker aan kunnen bijdragen.